tirsdag den 20. maj 2008

Lars Løkke og de mange bilag.


Jeg erklærer hermed fuld tillid til vor finansminister Lars Løkke.

Lad det være kendt at denne blog fuldt ud stoler på den mand som er (med det forfærdelige udtryk) arvtager til vor regeringsmagt.

Det typisk for både De Radikale og Dansk Folkeparti at disse søger at tilsværte Lars som følge af den kommende udskiftning af statsministeren og den dermed følgende mulighed for at tilrane sig mere magt.

Lars Løkke er vor ledestjerne, kom hvad vil, kom hvad må... vi giver os aldrig.

Af andre nævneværdige ting kan man snakke om denne dødsdømte studerende i Afghanistan.

Den studerende har, som det først blev sagt, deltaget i en debat om kvinders rolle i islam og det fik han en dødsdom for...
men så fandt man ud af at han faktisk havde deltaget aktivt i en debat om kvinders rolle i islam, hvorefter han printede det hele ud og gav det til sine med studerende.
Altså en 180' graders vending fra først at være en læsning af en uskyldig debat, til pludselig at være en aktivist ude i et blasfemisk formål.

Jeg siger imodsætning til vore politiske partier, at en dødsdom vel må være på sin plads overfor sådanne farlige, samfundstruende elementer.

Maugter.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hvordan kan du dog have fuld tillid til denne skænsel af en mand. Jeg tvivler på at der findes en mere arrogant politiker i Danmark. Nu synes jeg egentlig også at alt det bilags crap er blæst fuldstændig op, og han er sikkert en god politiker, men jeg magter ham satme ikke.

Og hvis han nogensinde bliver statsminister flytter jeg sku til U.S.A for så er selv Bush bedre, og det siger ikke så lidt

Warlem sagde ...

ah, nu synes jeg lige du strammer den Thor.
Her må jeg være fuldstændig enig i Maugters udlægning af sagen. herre gud. han har set en pornofilm og røget nogle smøger på statens regning, det gjorde ALLE dengang. og så skal socialdemokratiet ikke snakke for højt om at bruge udgifter på statens regning. vi husker selvfølgelig alle sammen Ritt Bjerregård (nu beklageligvis overborgmester i KBH) der boede på HOTEL RITZ I PARIS! under et besøg i paris.. så jeg synes lige de skal klappe hesten engang og se at få styr på egne tropper!

Lars Løkke Rasmussen er en meget kompetent politiker der kan finde ud af det han laver, jeg ville ikke have noget imod at han blev statsminister.. så længe det ikke blev en KVINDE! alene tanken får mig til at få kvalme!